Over Wendy Schuchmann

wp-16289639472292169858729538187379.jpg

Ik ben Wendy Schuchmann en ik wil de wereld mooier maken.

Rechtvaardiger.
Mensvriendelijker.
Diervriendelijker.
Groener.

Ik zie ieders waarde, ieders talent. We zijn pas vrij als ieder mens in vrijheid leeft en we zijn pas rechtvaardig als ieder mens tot bloei is gekomen. Als ieder mens zichzelf kan zijn en een eigen plek in de maatschappij heeft gevonden.

Ook voor dieren wil ik vrijheid en rechtvaardigheid. Zij zijn er niet voor ons vermaak of onze consumptie. Zij zijn hier om te leven en zij mogen hier onvoorwaardelijk zijn, net als wij.

Met de natuur voel ik mij verbonden. In het groen ben ik thuis, voel ik mij vrijer en authentieker. Er is veel schoonheid om ons heen, maar we zien alleen de economie.

Ik ben voor een zorgvuldige omgang met alles wat leeft. Laten we elkaar benaderen als de waardevolle mensen die we zijn. Laten we kiezen voor een veganistische levensstijl. Laten we de natuur beschermen, de aarde gezond maken.

Laten we de wereld mooier maken.

You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one.
(John Lennon, Imagine)