Natuur, Wandelen

Herfstfoto’s van Park Sonnenburgh

Gisteren heb ik een prachtige herfstwandeling gemaakt door Den Haag, Oud-Rijswijk en Oud-Voorburg. Een van de plekken die ik bezocht was het Voorburgse Park Sonnenburgh. Het was overduidelijk herfst en ik genoot van alles wat ik om mij heen zag. Kijk je mee?

Een gedachte over “Herfstfoto’s van Park Sonnenburgh”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.