Natuur, Wandelen

Herfstkleuren in Laak en Oud-Rijswijk

De herfst is niet mijn favoriete seizoen, maar waar ik wel heel blij van word, zijn de prachtige herfstkleuren die ik tijdens wandelingen tegenkom. Deze kleuren geven toch een heel ander beeld dan het grijs en grauw dat normaal gesproken met de herfst geassocieerd wordt. Ik kan dan ook enorm genieten van de bomen en struiken en hun oranje, bruine, gele en gouden bladeren. Van het groen dat ook nog steeds een plekje heeft in het geheel. Van alles wat de natuur ons laat zien.

Het mooie is: deze herfstkleuren kun je bijna overal bewonderen. Bovenstaande foto’s heb ik gemaakt in de Haagse stadswijk Laak Noord en het Rijswijkse Cromvliet, waar het fijne Park Cromvliet te vinden is. Natuurgebieden zijn het zeker niet, maar om een herfstwandeling te kunnen maken, is dichtbij al genoeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.