Natuur, Wandelen

Bloemen in Laak, Oud-Rijswijk en Oud-Voorburg

Tijdens mijn wandelingen door Laak, Oud-Rijswijk en Oud-Voorburg kom ik veel bloemen tegen. In woonwijken, parken en landgoederen, aan de rand van het water: overal bloeien ze, overal duiken ze op. Al laten we ons als mensheid niet van onze beste kant zien, bloemen vertellen ons wie we ook kunnen zijn. Schoonheid en volharding zit ook in ieder van ons, soms diep verstopt, maar het is er.

Misschien dat de bloemen mij zo opvallen omdat ik schoonheid hoop te zien? Omdat ik mezelf en anderen wil zien bloeien? Omdat ik nog steeds geloof, en zal blijven geloven, dat we van nature goed zijn?

There’s some good in this world, Mr. Frodo, and it’s worth fighting for.

– J. R. R. Tolkien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.