Geen categorie

Welkom op Groene Dromer!

Hallo lezer, welkom! Ik ben Wendy Schuchmann, een zesendertigjarige blogger en veganist met een groen hart.

Op Groene Dromer wil ik mijn gedachten, ervaringen en enthousiasme met je delen. Ik wil je vertellen over bewust leven, veganisme, natuurliefde, introversie, hoogsensitiviteit, neurodiversiteit, jezelf durven zijn, dromen, te veel denken, en creativiteit. Dit doe ik op basis van gelijkwaardigheid: we hebben allemaal onze ervaringen, onze wijsheid, en ik kan alleen maar vertellen wat ik heb geleerd. Wat ik nog aan het leren ben. Ik ben ervan overtuigd dat we als mensen altijd in ontwikkeling zijn en dat we, zolang we delen vanuit oprechte intenties, onze verhalen mogen vertellen.

Op Groene Dromer vind je mijn verhalen. Ik hoop dat je ze graag leest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.